Trailer för kommande $#*! My Dad Says

Shit My Dad Says

$#*! My Dad Says är världens första sitcom som bygger på ett Twitterflöde. Justin Halpern är den som ligger bakom den omåttligt populära Twitter-kanalen Shit My Dad Says som i dagsläget har nästan två miljoner följare. Det hela började som en rolig grej där Halpern skrev ner alla lustiga och roliga citat hans pappa hävde ur sig. Det ledde fram till en bästsäljande bok och nu ska alltihop alltså bli tv-serie.

Handlingen i tv-serien kretsar kring den pensionerade militärläkaren Ed (William Shatner), 72 år. En man med fräna åsikter och funderingar, vilket lämnat honom med inte mindre än tre ex-fruar och mycket ensam tid i trädgården. Ed är svag för sin yngsta son Henry (Ryan Devlin) – en sympatisk latmask utan arbete. När sonen inte kan betala sin hyra accepterar han pappans erbjudande om att flytta hem, det enda villkoret är att följa husets regler. Men Ed har ett dolt motiv – att bli den pappa han alltid borde ha varit.

Här är trailern:

Till hösten är det premiär på CBS och då får vi se om serien är något att ha. Så länge får ni mer än gärna lämna en kommentar om era intryck efter att ha sett trailern!

5 reaktion på “Trailer för kommande $#*! My Dad Says

 1. Wow! Tack för tipset! La omedelbums in en reminder i kalendern… :D

 2. Försökte hitta hur man kan kontakta er, men kunde inte hitta någonstans. Kan ni säga hur man kan mejla er för lite frågor eller så?

 3. Naturligtvis kan du få lite kontaktuppgifter! Det har funnits ett formulär att fylla i under fliken ”Om oss”, men det fungerar visst inte av någon anledning. Bra att du uppmärksammade detta.

  Om det är mig (Ted) du vill mejla till är min adress ted @ mictv.se
  annars är det info @ mictv.se som gäller.

  Återkom gärna med dina frågor! :)

 4. Jag kan redan nu säga att jag kommer att störa mig på det pålagda skrattet. Men visst kan detta bli något. Hoppas nu bara inte att CBS gör detta alldeles för familjevänligt.

 5. Då är vi två! Jag är allergisk mot pålagda skratt. Den enda serien jag egentligen tycker att det fungerar i är Big Bang Theory.

Kommentarer inaktiverade.