Nya inlägg

För över ett år sedan började jag planera för två fasta inlägg som är tänkta att öka bevakningen av det som ska visas och har visats på TV. Tanken är att ni inte ska missa när era favoritserier visas på tv och att ni lättare ska hitta till de bästa programmen. När jag väl var redo att börja med dessa inlägg i slutet av förra året kom en liten författarstrejk i vägen och jag beslutade att vänta ytterligare. Inför den stundande tv-säsongen känns det nu äntligen som rätt tid för denna nyhet. De två nya inläggen har jag helt ”unikt” valt att kalla för På TV och Sett på TV och de kommer för första gången att dyka upp på bloggen under den kommande veckan.

På TV kommer att publiceras i samband med varje helg och är tänkt att vara en kort guide för de program som kommer att visas på TV i Sverige under den kommande veckan. Jag har inspirerats till  inlägget av What to Watch i tidskriften Entertainment Weekly och det kommer att påminna er om premiärer, ge rekommendationer om bra program samt ge korta överblickar över det som komma skall i serierna. Det första inlägget av På TV kommer att publiceras idag eller imorgon.

Ända sedan jag började blogga i början av 2007 har jag försökt hitta ett bra sätt att skriva om och recensera alla de tv-serier som jag tittar på. Lösningen på detta kommer att bli inlägget Sett på TV som kommer att publiceras i början av varje vecka. I inlägget kommer jag att skriva en kort recension och betygsätta de avsnitt som jag har sett veckan innan. Inlägget kommer att bestå av två delar. I den första skriver jag om de avsnitt som precis har visats i Sverige och i den andra delen skriver jag om de avsnitt som har visats i USA under veckan.

Jag hoppas att dessa inlägg kommer att vara till nytta och nöje för alla er som läser den här bloggen. Jag tar gärna emot kommentarer och förslag på förbättringar vad de gäller dessa nya inlägg. Det är ju ändå för er som jag gör denna blogg.