Tävlingen är avgjord

Trots att över 200 personer har varit inne och tittat på tävlingen fick jag inte in ett enda svar. Det hade alltså räckt om du bara känt igen en enda artist och skickat in det för att du skulle ha vunnit.

Jag får vara självkritisk och utvärdera vad detta betyder. Redan när jag gjorde tävlingen var jag rädd för att den skulle vara lite för jobbig för att många skulle orka skicka in ett svar och mina farhågor verkar ha besannats. Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte om tävlingen och vad jag bör tänka på till nästa tävling, för det kommer att bli fler tävlingar i framtiden. Nästa tävling kommer att starta i oktober och jag ska se till att den blir betydligt lättare att deltaga i.

Om du vill veta vilka tio låtar det var som var med i klippet jag hade gjort kan du gå in på tävlingens hemsida där jag nu har lagt upp facit.

3 reaktion på “Tävlingen är avgjord

  1. Helvete! Jag satt faktiskt någon timme med din tävling innan jag konstaterade att den var alldeles för svår och att jag inte skulle ha någon chans. Men tydligen hade jag visst haft det då :/

  2. Naja, som sagt var får jag se till att göra de lättare i framtiden. Jag tycker själv att sådanan tävlingar är roliga så det var därför jag gjorde den. :-)

  3. Jag satt och pillade lite med tävlingen förut men kände också att det var för svårt. Beror väl kanske mest på att jag inte följer särskilt många av serierna som ingick i tävlingen, men ändå. Det är ju inget fel på svåra tävlingar i sig men det är trist när man inte kan nått, hehe. Hade dock koll på Chasing Cars utan att ha sett Grey’s Anatomy så det var ju dumt att inte chansa. Men jag tycker alltid det är roligt med tävlingar och jag brukar titta in här emellanåt så det vore kul om du slängde ihop fler.

Kommentarer inaktiverade.