CBS satsar vidare på Twitter-serier

Twitter

I somras skrev jag om $#*! My Dad Says, världens första tv-serie baserad på ett twitterflöde. CBS verkar nöjda med utfallet och har redan beställt manus till två liknande projekt.

Först ut har vi Shh…Don’t Tell Steve där en kille dokumenterar sin omogna rumskompis förehavande. Den andra tv-aktuella twitterkanalen är Dear Girls Above Me där vi får följa Charlie McDowells iakttagelser av två irriterande tjejer som råkar flytta in lägenheten ovanför hans egen.

Personligen är jag inte lika övertygad om att Twitter-serier är framtiden som CBS verkar vara, eller vad säger ni?

3 reaktion på “CBS satsar vidare på Twitter-serier

  1. Idén är rolig, men frågan är _hur_ rolig den är. Jag har svårt att tro att Shh… Don’t Tell Steve är den nya Seinfeldt-serie som vi alla väntar på (för övrigt är det lätt ironiskt att MicTV rapporterar om de nya Twitter-serierna i ett vanligt nyhetsinlägg – det kanske kan uppfattas som någon slags sublim kritik mot de nya serierna :) ).

  2. $#*! My Dad Says blir något bättre (piloten är riktigt dålig) men känns fortfarande väldigt krystad. Inte minst då jag redan har läst en stor del av kommentarerna på Twitter redan. Tyvärr är den här sortens sitcoms bra mycket billigare (bortsett från 2½ män) än drama-serier vilket gör att man relativt snabbt och enkelt kan slänga ihop en mängd serier. Däremot så tror jag att trenden snabbt försvinner och CBS ska vara glada om en av dessa tre serierna överlever.

Kommentarer inaktiverade.