Mycket Glee i jul med specialavsnitt och album

Glee julkort
                                                                                    Foto: E-Online

Det kommer att bli en fröjdefull jul för alla Glee-fans. Succéserien satsar nämligen rejält på julen i år. Först ut är ett julalbum med tolkningar av kända jullåtar som släpps i svenska Itunes den 19 december, men redan nu kan man tjuvlyssna på låtarna hos Myspace.

Den 7 december är det sedan dags för "Sue the Grinch" som julspecialen heter och handlingen kommer enligt Movieline.com att kretsa kring Sues försök att förstöra julen på McKinley High. Dessvärre är det inte särskilt troligt att vi får se julavsnittet på den här sidan Atlanten (läs Sverige) i år.

Vad tror ni om Sue som Grinchen? Jag tror faktiskt att de skulle kunna vara själsfränder.

4 reaktion på “Mycket Glee i jul med specialavsnitt och album

  1. Jag har tyvärr inte kikat på Glee, men jag kan ändå inte låta bli att kommentera det ni på MicTV konstatera – alltså att det inte är särskilt troligt att vi kommer att få se något julavsnitt i år. Jag kommer att tänka på hur Viasat visar (förra) årets Simpsons Halloween Special någon gång under våren, och hur julprogrammet i regel dyker upp någon gång under sommaren. Typ. Det är så amatörmässigt att man nästan sitter och skrattar när man funderar på vad företagets programplanerare gör – eller rättare sagt, vad han/hon inte gör.

  2. @Danne: Jag förstår problematiken för de svenska tv-kanalerna eftersom man brukar ligga en bit efter USA, men jag tycker ändå att man borde kunna fixa någon form av undantag för specialavsnitt som har ett säsongsbetonat tema. Vill man inte spoila sin favoritserie (om specialavsnittet nu skulle avslöja något) kan man ju välja att vänta med att se det.

    Vi får väl hoppas att någon svensk kanal har modet att pröva det framöver. Ska vi gissa på att Kanal 5 blir först ut?

  3. Kanal 5 kör ju redan så med Grey´s Anathomy så sänder dom ju direkt efter nästan Nu är dom iaf up to date. Så stor eloge till dom att dom hänger med.
    Julavsnittet med Glee var riktigt bra. Streaming funkar ju när dom svenska kanalerna sviker. Att sedan Sony Music väljer att inte släppa Glee musik i vårt land är ju knasigt. Men tackar MegaStore för deras finfina import :)!

  4. Jag håller med om att Kanal5 gör ett bra arbete med några av sina serier. Sony kommer antagligen att släppa Glee musiken digitalt när säsong 2 börjar visas på TV11 i mitten av januari.

Kommentarer inaktiverade.