En första trailer för MTV:s Teen Wolf

Teen Wolf

MTV har släppt en första trailer för den kommande serien Teen Wolf. Serien är en remake på komedifilmen med samma namn från 80-talet. Men jag skulle väl snarare av trailern att döma, säga att det är en ny serie som försöker rida på samma våg som Twighlight, Vampire Diares och True Blood.

Tror jag att det här kommer bli bra? Svar: Nej!
Vad tror ni? Kolla in trailern här nedan och se vad du tycker:

Om Teen Wolf

Impopuläre Scott McCall (Tyler Posey) trånar efter ett sätt att bli uppmärksammad på för att kunna tvätta bort den anonymitetsstämpel han fått i skolan. När hans bästa vän, Stiles (Dylan O’Brien), övertygar honom att gå ut i skogen en natt för att hjälpa polisen i sökandet efter ett lik möter Scott en varelse i mörkret. Han attackeras men undkommer med ett bett i sidan. Nästa dag börjar konstiga saker att hända i skolan och Scotts liv blir aldrig mer detsamma. [källa]

2 reaktion på “En första trailer för MTV:s Teen Wolf

  1. Tycker att den på miner Vampire Diaries och har inte mycket med filmen att göra som var en ren komedi. Man märker att det börjar bli svårt att komma på nya idéer till tv-serier.

  2. Ja, det har varit idétorka i Hollywood länge nu. Jag hoppas att remake-trenden börjar matas av snart. Någon gång borde ju grejerna man gör remake på också ta slut.

Kommentarer inaktiverade.