Första trailern för Terra Nova

I samband med USA:s största tv-händelse, Super Bowl, passade FOX på att släppa en trailer för Steven Spielbergs nya storserie Terra Nova.

Premiär blir det med en dubbelspecial den 23-24 maj och därefter kommer serien att ta en paus för att återkomma senare under 2011-2012, dock okänt när.

Handling:

Serien påminner till handlingen om Jurassic Park och utspelar sig år 2149, då allt liv på jorden håller på att dö ut. För att rädda världen reser en grupp människor 85 miljoner år tillbaka i tiden. De hamnar i mänsklighetens första koloni Terra Nova, men mitt i idyllen med blå himmel, de höga vattenfallen och den frodiga vegetationen lurar faran – inte bara i form av människoätande dinosaurier.

3 reaktion på “Första trailern för Terra Nova

  1. Trailer kändes väldigt mycket Jurassic Park. Det behöver inte vara negativt om man lyckas få till en intressant handling.

  2. Mycket, mycket intressant! MicTV, det är roligt att ni är så på hugget när det gäller att leverera riktigt färska nyheter av det här slaget! Terra Nova ser otroligt lovande ut (bara det inte blir för mycket barn – alla som har sett Wesley i Star Trek: Next Generation vet nog vad jag menar).

    MicTV, kan ni inte göra en snygg uppföljning på det här och luska fram vilken svensk tv-kanal som knipit rättigheterna? Vi kan nog lugnt räkna med att de redan är sålda – allt annat vore förvånande. Det vore vidare intressant att få reda på när den svenska premiären är i förhållande till den amerikanska. Som jag förstår det kommer Fox att sända avsnitt S01E01 måndagen den 23:e maj och S01E02 tisdagen den 24:e maj, för att sedan göra uppehåll över sommaren.

    Med andra ord – kommer vi att få vänta i ett antal månader och därmed låta målgruppen hinna tanka ner avsnitten från flera gånger om, eller kommer någon svensk kanal att vissa samma föredöme som SVT gjorde när The Event gick? (för den som inte vet visade SVT tv-serien The Event exakt en vecka efter att den amerikanska moderkanalen gjorde det)

    Så alltså, MicTV – ställ gärna de gamla svenska drakarna mot väggen nu! :)

Kommentarer inaktiverade.