Big Brother återupplivas ikväll på TV11

Årets uppstickare bland kanaler, TV11, fortsätter att gå ut hårt. Ikväll fortsätter deras satsning med en splitterny säsong av Big Brother. Det må vara att nyhetens behag har lagt sig för oss som var med när första säsongen av Big Brother sändes för nästan tio år sedan, men det finns alltid nya tittare där ute. Tonåringar kommer att vara väldigt exalterade över Big Brother, precis som vanligt. 100 dagar ska deltagarna vara instängda och 40 kameror följer dem, inga konstigheter med det.

imageGry Forsell är programledare för de 90 programmen som ska visas. Får du inte nog utav dessa så finns det mer att hämta. Som tittare erbjuds du att följa deltagarna dygnet runt om du känner för det. Detta kan göras via webben, mobilen eller digital-tv från ComHem till en viss kostnad. Jag känner på mig att många tonåringars månadspengar kommer att gå till detta. Sedan kan man sia och fundera över vilka namn i deltagarlistan som man fortfarande kommer ihåg om ett halvår. Jag kommer att kolla, mycket för att jag gillar hur de har byggt upp själva huset och inte i första hand för att se hur folk tar sig ur vissa situationer eller diskussioner.

Premiären sker på TV11 söndagen den 20 februari kl. 21:00. Direkt därefter, kl. 21.30 är det premiär för en annan storsatsning, den kritikerrosade zombieserien The Walking Dead. Mer om denna serie kan du läsa i inlägget The Walking Dead till TV11 i februari.

Foto: Fredrik Wannerstedt/Söderberg Agentur/TV4

5 reaktion på “Big Brother återupplivas ikväll på TV11

  1. Fail, fail, fail – även om jag tycker att Big Brother är ett roligt koncept (lås in en hoper knarkliberala, kedjerökande människor i ett hus och se vad som händer) har tiden sedan länge sprungit ifrån TV4/TV11. Man tjatar sig visseligen hesa om att det går att se programmet live via nätet mot en avgift, men man har totalt missat att lägga ut de vanliga Big Brother-programmen på sin hemsida.

    År 2011 är det färre och färre som godtar att betala den så kallade ”tv-licensen” och därmed totalt struntar att ställa in några kanaler. Istället plockar man hem det man vill se via exempelvis SVT Play, Youtube Kanal5Play, amerikanska Hulu (om man har en VPN-tjänst så man låtsas som man sitter i USA) och Netflix.

    Att TV4 och TV11 i detta läge totalt missat att erbjuda Big Brother-programmen som sänds i gammel-TV gratis mot reklam på tv4play.se är otroligt konstigt. Bättre lycka nästa säsong?

  2. Om jag hade varit Rodney så hade jag sparkat till Roza så hon flög ner ifrån loftet. Vad ger henne rätt att slå och sparka på honom??? Om Rodney hade gjort så på henne först så hade det blivit ett jävla liv för att han är kille. UT MED ROZA!!!

  3. Ut med Katerina också, hon är så slut i huvudet så det inte är sant.

Kommentarer inaktiverade.