Nu blir det GALA!

image                James Franco och Anne Hathaway leder Oscarsgalan ikväll.

I natt svensk tid är galornas gala. Vi har laddat upp sedan årsskiftet med, Grammy awards, SAG awards och Golden Globes awards allt inför den största och mest prestigefulla av alla galor. Den årliga Oscarsgalan är här. Vår ledstjärna och klippa i den svenska tv-djungeln när det kommer till amerikanska galor har varit och kommer även att i natt att vara Kanal 9.

För att hitta någon som kan kommentera på svenska har man såklart valt Filip och Fredrik. Finns det ett hål någonstans i sändningen så brukar de snabbt stoppas in där. Mig veterligen har dessa herrar tyvärr ingen större filmkunskap. Huvudsaken är att Filip och Fredrik är tyst när det är någon som talar på Oscarsgalan eller när det är underhållning på scen enligt min mening.

Det amerikanska värdparet för hela Oscarsbaletten är James Franco och Anne Hathaway. Ska bli kul och se ett så pass ungt värdpar leda galan. Franco är själv nominerad i kategorin Best Actor in a Leading Role. Jag träffade James Franco för ett tag sedan och han är verkligen en genuin och ambitiös kille när det gäller film. Anne Hathaway är på väg uppåt i filmvärlden och har förhoppningsvis fått lämna prinsessfilmerna bakom sig.

Galan kommer att sändas ifrån Kodak Theathre som ligger mitt på Hollywood Boulevard och denna Oscarsgala är den 83:e i ordningen.

Hålltider för nattens gala på Kanal 9

21:55 Inside the Actors Studio där gästen är James Franco.
23:00 Uppsnack med Filip och Fredrik inför Röda Mattan.
00:00 Röda mattan
1:00 Nedräkning till Oscarsgalan
2:30 Oscarsgalan

Nominering som ligger oss i Sverige nära är danska Susanne Biers film Hämnden som vår egen Micke Persbrandt är med i.

Orkar du inte vara vaken i natt, har du ett jobb imorgon bitti att gå till, barn att ta hand om, andra åtagande eller du kanske inte är en riktigt hardcore cineast men vill fortfarande ha sett lite av galan? Då har du chansen imorgon kväll klockan 22:00 på Kanal 5 då det visas ett sammandrag.

En reaktion på “Nu blir det GALA!

Kommentarer inaktiverade.