Nya och längre trailers för Game of Thrones

Premiären av HBO:s nya storsatsning Game of Thrones kommer allt närmre. Därför bjuder HBO oss på två nya och längre trailers, så kolla in klippen här nedan och njut.

Den amerikanska premiären är satt till den 14 april. För oss svenskar är det Canal+ Series och den 4 maj som gäller.

3 reaktion på “Nya och längre trailers för Game of Thrones

  1. Nja, av den första trailern att döma ser Game of Thrones väldigt seg och trist ut. Hade det flugit en och annan drake över himlen samtidigt som fältslagen rasade nere på marken hade det kanske varit mera intressant :p.

    Något som vi nog däremot kan längta efter är Breakout Kings, som har premiär ikväll! Jag tror inte att ni har skrivit något alls om det, MicTV?

  2. Hej! Hur skall jag kunna kunna ha en åsikt i frågan? Breakout Kings har ju inte haft svensk tv-premiär ännu? (läser ni det här, TV3, TV4, Kanal 5 och alla andra gamla svenska tv-dinosaurier? :p)

    Något mera allvarligt menat så vet jag faktiskt inte. Jag har inte sett premiäravsnittet. Ännu :). Produktionsbolaget har dock lagt upp en trailer ( http://www.youtube.com/watch?v=qjCK3LwIepI ) där man redogör för såväl handling som dramaturgi. Tyvärr verkar det finnas ett medvetet inslag av slapstickhumor, så den som hoppats på ett lika välskrivet fängelsedrama som Prison Break bör nog redan nu sänka förväntningarna.

    Och ja, för den som inte vill vänta det vanliga halvåret på att någon svensk betalkanal skall köpa in serien finns premiäravsnittet av Breakout Kings att se på annat sätt – tyvärr dock utan att det kommer upphovsrättsmännen till del :/.

Kommentarer inaktiverade.