How I Met Your Mother förnyas med två säsonger

How I Met Your Mother

Det kommer att dröja minst två år till innan vi får reda på vem som är mamma till min namnes (Ted) barn. TV-kanalen CBS har nämligen valt att ge How I Met Your Mother ytterligare två säsonger (säsong 7 och 8) under de två kommande åren. Detta efter att CBS kommit överens med FOX, studion som producerar serien, om att beställa 44 nya avsnitt av serien.

Någon oro för att just din favoritkaraktär ska försvinna behöver du dock inte känna, då hela ensemblen är klar för fortsättningen.

9 reaktion på “How I Met Your Mother förnyas med två säsonger

 1. Undrar hur mycket hotet om nedläggning för Two and a Half Men spelat in på detta beslut. Jag undrar om vi dock inte kommer att få veta vem mamman är tidigare än detta. Producenterna har ju öppnat den möjligheten men det skulle kanske bli lite motsägelse fullt mot titeln på serien.

 2. jag skiter i vem mamman är! serien äger och jag vill aldrig att den ska ta slut!

 3. Någon som vet när säsong 7 har premiär i Sverige???? Vet bara att på CBS är det 19/9 men hittar inget datum i Sverige.

 4. Marcus: Jag skulle gärna se att vi fick veta vem mamman var men sedan ha typ en säsong där vi faktiskt vet det.

  Simone: Tyvärr får vi nog vänta ett tag. Jag har inte fått något direkt besked från Viasat angående detta men jag misstänker starkt att de kommer göra som de gjorde i år. Väntar tills i vår med att visa den nya säsongen.

 5. någon som vet hur många avsnitt det kommer att bli av sjunde säsongen?, har sett 18 avsnitt på internet, har ännu inte visats i Sverige
  tacksam för svar

 6. såååååååååå. kul med en åttonde säsong var rädd att den sjunde skulle vara sista

 7. Hej Jonna,
  Ledsen att jag inte sett din kommentar förrän nu. Det kommer antagligen bli 24 avsnitt av How I Met Your Mothers sjunde säsong och jag ser också fram emot en åttonde säsong.

Kommentarer inaktiverade.