TV Notiser 18/9 2008: True Blood, TRL m.m.

TRUE BLOOD Efter att bara ha visat två avsnitt av vampyrserien True Blood har HBO beslutat sig för att ge serien en andra säsong. Serien bygger på bokserien Southern Vampire Mysteries  och produceras av Alan Ball som även gjort Six Feet Under. I Sverige har True Blood premiär på Canal+ First onsdagen den 22 oktober.

NHL Trots att TV4:s köp av Canal+ ännu inte har godkänts av Konkurrensverket har kanalerna redan börjat samarbeta. I tisdags blev det klart att NHL-premiären Ottawa-Pittsburgh, som spelas i Globen den 4 oktober, kommer att visas på TV4 Sport.

MTV Efter tio år i rutan har MTV beslutat att lägga ner programmet TRL (Total Request Live) i november. Programmet som sänds ifrån Time Square i New York räknar varje dag ner de tio populäraste låtarna och brukar gästas av de allra största artisterna.

HOLLÄNDSKA LIGAN Canal+ har förvärvat rättigheterna för att visa den holländska ligan i fotboll de kommande två åren. Kanalen kommer att visa upp till tre matcher i veckan på fredagar kl. 20.45 samt på söndagar kl. 12.30 och 14.30. Den första matchen blir Feyenoord-Ajax som visas söndagen den 21 september kl. 12.30 på Canal+ Sport Extra. Vissa matcher kommer att visas med svenska kommentatorer medan resten sänds med engelska kommentatorer.

3 reaktion på “TV Notiser 18/9 2008: True Blood, TRL m.m.

 1. Jag vet inte vad jag ska tro. De fleta har sågat serien men det verkar som om de som sett fler avsnitt menar att serien växer. Jag får väl lov att titta på den själv för att kunna göra en rättvis bedömning.

 2. helloooo

  den här serien är verkligen en av dom bästa,vampyrserie som har gått på svensk tv, o den är toppen, jag tittar på alla avsnitt igen, nu när den går i repris, jag skulle gärna vilja ha fler sånna bra filmer.
  o jag skulle vilja att den kom på DVD, då är jag den första som ska köpa den, (en av dom första)
  o en sak till….. jag älskar ingångsmusicen till den, då åker volymen upp, hehe.
  jag ÄLSKAR BARA DEN SERIEN

  o du måste se den, om du nu inte redan har gjort det, förståss.

  nu börjar den igen, jag tittar på den jämt, alla avsnitt…

  kram från Marianne Lindqvist

Kommentarer inaktiverade.