TV Notiser 25/9 2008: Glenn Strömberg m.m.

90210 The CW har beställt ytterligare nio avsnitt av den nya serien 90210 vilket kommer att ge serien en hel säsong med totalt 22 avsnitt. Serien hade premiär till 4,9 miljoner tittare och har sedan dess legat omkring 3 miljoner tittare vilket är en ok siffra för The CW. 90210 är den första nya serie som fått en beställning för en full första säsong.

VIASAT SPORT Ryktet att Glenn Strömberg var på väg till Viasat Sport har cirkulerat i månader och efter långa förhandlingar kunde Viasat i fredags bekräfta att de har kommit överens med Strömberg och SVT. Han kommer att kommentera Champions Leauge på Viasat Sport och TV6 samtidigt som han blir kvar som fotbollsexpert på SVT. Strömberg kommer att börja sitt nya arbete redan nu i veckan då han kommenterar Ålborg-Manchester United på tisdag och Inter-Werder Bremen på onsdag. 

DO NOT DISTURB! Den första serie som läggs ner för säsong blir komedin Do Not Disturb! på FOX som läggs ner efter bara tre avsnitt. Serien har haft riktigt dåliga tittarsiffror och det sista avsnittet av serien kommer att visas den 1 oktober.

KANAL 5 Tävlingsprogrammet Wipeout gjorde succé i USA i somras och nu har Kanal 5 beslutat sig för att göra en svensk version av programmet. Tävlingen utspelar sig på en gigantisk och spektakulär hinderbana där tre lag kämpar om segern. Serien kommer att spelas in i Argentina i november och det blir Sofia Wistam som kommer att vara programledare för programmet.

BIG BROTHER US CBS har beslutat att beställa ytterligare en säsong av den amerikanska versionen av Big Brother. Detta kommer att bli seriens 11:e säsong och den kommer att visas på kanalen nästa sommar.