Vi firar det nya året med en nystart av MicTV

Jag vill passa på att önska alla läsare av MicTV ett Gott Nytt År! 2011 var inte det bästa när det gäller att producera material till er men i och med årsskiftet tar vi nya tag och är tillbaka med full kraft. Alla tidigare skribenter, Ted Larsson, Robert Pawlik och Angeline Nygren finns fortfarande ombord och kommer att liksom undertecknad förse er med tv-nyheter och rekommendationer som kommer att leda er till bra serier.

Jag är just nu inne i en process där jag utformar hur materialet till sidan kommer att se ut i framtiden och återkommer med mer information om detta när det blir aktuellt. En sak är dock säker, jag kommer att undvika att skriva om saker som inte alls intresserar mig, vilket förhoppningsvis kommer att öka min lust att skriva. Jag har också bestämt mig för att skriva något om musik och radio och därmed bredda innehållet lite.

Den nyhet som ni kommer att märka mest är att den nya designen som vi arbetat på från och till de senaste två åren kommer att färdigställas inom någon månad. Jag återkommer även med mer information om detta när det blir aktuellt.

vlcsnap-2011-12-31-15h23m16s169

2 reaktion på “Vi firar det nya året med en nystart av MicTV

  1. Roligt att höra att ni kommer att ta nya tag! Får man komma med ett önskemål? Vad sägs om en artikelserie som redogör för hur man med hjälp av VPN-tjänster får tillgång till Hulu och Netflix i sitt hemmanätverk, så man kan se purfärska amerikanska tv-serier i sin Xbox 360, i sitt XBMC-system och så vidare helt lagligt och månader/halvår innan materialet haft svensk premiär?

  2. Kul att det finns de som uppskattar bloggen och tack för förslaget på tema. Vi lever dock under visa regler på grund av våra annonsörer och vi balanserar redan på gränsen till vad som kan anses vara tillåtet. Att ta upp ett sådant ämne tror jag tyvärr är att leka med elden.

Kommentarer inaktiverade.