Direktsändning av Golden Globe i natt på TV11

Nu har galorna börjat rulla igång over there! Först ut att sändas i svensk tv är Golden Globe Awards som direktsänds i natt kl. 02.00 på TV11.

image

Vi är tacksamma att TV11 har tagit in dessa rättigheter och sänder den direkt. Så klockan 02.00 i natt är det bara att trycka in rätt kanal. Sändningen räcker ändå fram till morgonkvisten så det är bara att tagga till nu. Årets Golden Globe gala är den 69:e i ordningen och precis som ifjol leds den utav Ricky Gervais. Det var dock mycket omdebatterat ifall Gervais gick för långt i sina skämt ifjol. Antar att svaret är nej då han är inbjuden att vara värd i år igen. I filmkategorierna har en del nomineringar gått till Moneyball och Bridesmaids. Ifjol var en av mina favoritserier Glee nominerad i fem kategorier och tog hem tre av dem. I år är de endast nominerad i kategorin Best Television Series – Comedy Or Musical som de även tog hem ifjol. Om man inte är en riktig hardcore fan av galor eller bara vill sova på natten och samtidigt inte har något emot att kolla några dagar senare (när man blivit översköljd utav media om hur det gått) så finns möjligheten att se reprisen på onsdag kväll kl. 21:00 på samma kanal. Tidigare i veckan avverkades People’s Choice Awards i Los Angeles, tyvärr hade ingen svensk kanal nappat på att sända denna.

Golden Globe galan visas kl. 02.00 på TV11 natt mot måndagen den 16 januari 2012.

Om Golden Globe Awards
The Golden Globe Award är det näst viktigaste priset inom tv-branschen. Det delas ut av Hollywood Foregin Press Association där juryn består av utländska journalister som arbetar i Hollywood. Årets gala hålls på anrika Beverly Hilton Hotel i Los Angeles och NBC står för den amerikanska sändningen.

3 reaktion på “Direktsändning av Golden Globe i natt på TV11

  1. En stílla undran, kommer Golden Globe galan att gå i repris? När i så fall.

    Hälsningar
    Margaretha Karlsson

  2. Kan inte hitta datumen för reprisen. Snälla när kommer den att visas igen?

Kommentarer inaktiverade.