Whitney Houstons begravning direktsänds på sjuan

Whitney Houstons begravning direktsänds idag kl. 17.00 på Sjuan

image

En vecka har gått sedan en av vår tids största pop- och soulstjärnor gick ur tiden. Whitney Houston påträffades död i badkaret på sitt hotellrum på Beverly Hilton. Stjärnan var i Los Angeles för att medverka vid sin mentor Clive Davies pre-Grammy party på samma hotell. Så blev det inte. Det som har hänt har under den gångna veckan vänts och vridits hit och dit i alla möjliga medier.

Det är en stor sorg för alla oss där musiken fyller en stor del utav våra liv. Och den största sorgen bär Bobbi Kristina, Whitney Houstons enda barn. Ikväll klockan fem svensk tid börjar Whitney Houstons begravning. Den kommer att äga rum i New Hope Baptist Church i Newark. Det var i denna kyrka som Whitney Houston började sin sångkarriär. Svenska fans och intresserade kan tacka Sjuan som direktsänder hela begravningen med start klockan 17:00 idag. Det går rykten om att Kevin Costner, Elton John, Dionne Warwick, Jennifer Hudson, Chaka Khan kommer att medverka i begravningsceremonin.

På Whitney Houstons officiella hemsida finns för närvarande över 9000 inlägg ifrån fans världen över där dom delar med sig av sina minnen. Jag kommer att hålla extra hårt i den signerade cd som finns i mitt hem utav megastjärnan. Grammygalan som ägde rum i söndags började med att värden LL Cool J höll en bön för Whitney Houston

För att hedra Whitney Houston finns en möjlighet att ladda ner bilder ifrån hennes hemsida och för att lägga in på sin egen Facebooksida.

Direktsändningen sänds på Sjuan klockan 17:00 idag lördag (den 18 februari.)

En reaktion på “Whitney Houstons begravning direktsänds på sjuan

Kommentarer inaktiverade.