TV Notiser 10/10 2008: Entourage, The Hills m.m

VIASAT SPORT MTG har beslutat sig för att göra om  och byta namn på sina nuvarande sportkanaler Viasat Sport 1, 2 och 3. Från och med den 17 oktober kommer kanalerna istället att heta Viasat Sport, Viasat Fotboll och Viasat Motor med innehåll som speglar kanalernas namn. I samband med detta kommer MTG även att flytta över en del av de sportsändningar som  idag visas på TV6 till de nya betalkanalerna. Detta gäller främst de bästa matcherna från Champions League som flyttas till Viasat Fotboll och Formel 1 som kommer att sändas på Viasat Motor. Kvar på TV6 blir en mindre attraktiv Champions League match per omgång och kvalet till varje Formel 1 lopp. Viasat har även presenterat att de har förlängt sina sändningsrättigheter för Formel 1 och Champions League till och med år 2011 respektive 2012. 

ENTOURAGE Komedin Entourage, som precis har påbörjat sin femte säsong i USA, har redan fått en beställning från HBO på ytterligare en säsong som beräknas sändas på kanalen under sommaren 2009. I Sverige visas serien på Canal+, som precis har sänd säsong fyra, och SVT som ligger ytterligare en säsong efter.

THE HILLS MTV har beslutat sig för att göra en spinoff av realityserien The Hills. Serien kommer att heta The City och huvudperson blir Lauren Conrads kompis Whitney Port som kommer att flytta till New York för att arbeta för designern Diane Von Furstenberg. Serien kommer att ha premiär i USA i början av 2009.

THE CW Ytterligare en spinoff kan komma ifrån America’s Next Top Model. The Hollywood Reporter rapporterar idag att The CW har beställt ett pilotavsnitt av Operation Fabulous där Jay Manuel och J. Alexander ifrån AMNT åker runt i USA och hjälper kvinnor med kläder, hår och smink.