Vinnarna i tävlingen

Då var ännu en tävling avslutad och den här gången var det hela mycket lyckat. Ett stort antal personer var inne på tävlingssidan och ett antal bra svar kom också fram till mig denna gången. Vinnarna till tävlingen blev:

1:a pris: Anton Carlsson, Nora (Får säsong 1 av Vänner.)

2:a pris: Carina Andersson, Trångsund (Får boken Sugar Rush.)

Priserna kommer att skickas till vinnarna inom kort.

Facit till tävlingen hittar ni på sidan Tävling: Ledmotiv i TV-serier.

Jag vill passa på och tacka för de uppmuntrande kommentarer som kom från många av de som skickade in svar till tävlingen. Det lyckade resultatet betyder också att jag kommer att fortsätta med tävlingar på sidan och närmast kommer det bli en jultävling med start lagom till första advent.

3 reaktion på “Vinnarna i tävlingen

  1. Trevligt att denna tävlingen fungerade bättre.
    Kunde vara intressant att veta vilket ledmotiv vinnaren tyckte var bäst och hur motiveringen löd?

  2. Jag gör nog så att jag lämnar detta upp till vinnaren Anton Carlsson själv att bestämma. Anton, om du vill får du gärna lägga ut denna information. Observera att motiveringen endast var avgörande om två personer hamnade på samma antal rätt. Sedan avgjorde en jury på tre personer, som inte visste från vem motiveringarna kom, vilken som var bäst.

  3. Jag vet inte om den blev avgörande, men min motivering löd iaf ungefär såhär;

    ”Att höra The Simpsons ledmotiv är som att höra skolgårdens ringklocka. TV:n kallar. Det slår an tonen till serien perfekt och det är nästintill omöjligt att inte tänka på Springfields gulaste familj när man hör Danny Elfmans toner. Musikaliskt sett är Simpsons inte bäst, men som ledmotiv är det perfekt.”

Kommentarer inaktiverade.