På TV: Vecka 46 2008

På TV Veckans TV-Tips
CSI måndag den 10 november kl. 21.00 på Kanal 5:
Detta avsnitt avslutar den åttonde säsong av CSI och Gary Dourdans (som spelar Warrick Brown) medverkan i serien på ett värdigt sätt. I avsnittet hamnar Warrick i stora problem då den privatdetektiv som han anlitat för att undersöka den minst sagt skumme kasinoägaren Lou Gedda hittas mördad och han själv anklagas för ett brott som han inte vet om han har begått eller inte. Betyg för CSI (avsnitt 817): B

På TV Söndag 
Fotboll: Halmstad-Kalmar kl. 14.40 på Canal+ Sport1:
Efter en lång säsong är det nu dags att kora årets svenska mästare i fotboll. Kalmar behöver i princip bara låta bli att förlora med allt för många mål för att de ska vinna Allsvenskan. De enda utmanarna till det förmodade guldet är Elfsborg, som ligger tre poäng efter Kalmar och med sämre målskillnad, som i sista omgången möter Gefle. 

Drömmarnas tid (serieavslut) kl. 20.05 på Kanal 9:
Det är NU dags för Kanal 9 att visa det sista avsnittet av Drömmarnas tid (American Dreams) som lades ned i förtid efter bara tre säsonger. Serien speglar livet för familjen Pryor i Philadelphia under de omvälvande åren i mitten av 60-talet. Eftersom detta avsnitt bara var planerad som en säsongsavslutning saknar serien tyvärr ett riktigt slut men var beredd på ett tårfyllt farväl av en riktigt bra serie.      

Sanningens ögonblick (säsongspremiär) kl. 21.00 på Kanal 5:
Tävlingsprogrammet där deltagarna måste svara ärligt på ett stort antal mycket personliga frågor är tillbaka med Linda Rosing som den förste tävlande för säsongen.

På TV Onsdag 
Roomservice kl. 20.00 på Kanal 5:
Johnnie och Mattias är nu efter sex veckor klara med radhusen i Segeltorp och kommer under de kommande fem veckorna att hjälpa sportstjärnor att inreda sina hem. Först ut är Börje Salming som får hjälp med att organisera sina priser och pokaler i ett asieninspirerat rum och efter att ha hjälp honom kommer duon även att besöka Carolina Klüft, Anna Lindberg, Ara Abrahamian och Rami Shaaban.

På TV Lördag 
Alpint: Slalom (D) från Levi, Finland kl. 09.50 och 12.50 på SVT 1:
Vintersäsongen startar på allvar med damernas slalom från Levi i Finland där vi kommer att få se om Anja Pärson och de andra svenskorna har hittat formen efter det mindre lyckade fjolåret.