TV Notiser 10/11 2008: Robinson, Lost m.m.

Jag har inte lyckats få ut några tv-notiser på två veckor så jag är skyldig er en hel del nyheter och hoppas att jag ska kunna publicera dessa inom de två närmaste dagarna.

ROBINSON De rykten jag skrev om förra veckan om vem som skulle bli programledare för nya Robinson visade sig som tur var inte stämma. Istället blir det Linda Isacsson som kommer att ledda programmet vilket jag tycker är ett av de bättre valen som TV4 kunde ha gjort. Det är också nu klart att Robinson kommer att spelas in i Palwans skärgård på Filippinerna. Mer om valet av Linda Isacsson som programledare kan ni bland annat läsa på SvD:s eller Aftonbladets hemsidor.

LOST Säsong 5 av Lost kommer att ha premiär i USA på ABC den 21 januari och inleder säsongen med ett dubbelavsnitt. I Sverige kommer TV4 att visa de nya avsnitten ytterligare några veckor senare.

HANDBOLL Efter att TV4 tagit över sändningsrättigheterna för innebandy och Viasat för basket har nu SVT sett till att säkra rättigheterna för att få visa Elitserien i handboll, för både herrar och damer, under de kommande tre åren. SVT kommer även att visa de matcher från Champions League i handboll där svenska lag spelar.

THE CW One Tree Hill och 90210 har fått beställningar från The CW på ytterligare två avsnitt den här säsongen vilket kommer att ge säsong 6 av One Tree Hill  och säsong 1 av 90210 totalt 24 avsnitt. The CW har även beställt ytterligare ett avsnitt av Gossip Girl vilket gör att säsong 2 av serien kommer att ha 25 avsnitt.

TV4 För någon vecka sedan fick TV4 klartecken från Konkurrensverket att de inte ser något hinder för att de ska få köpa Canal+ men köpet är fortfarande osäkert då även det finska Konkurrensverket undersöker affären. Ett beslut från dem skulle ha fallit idag men de har skjutit upp sitt beslut till den 24 november. 

En reaktion på “TV Notiser 10/11 2008: Robinson, Lost m.m.

  1. Pingback: fantasysports.se » Blog Archive » TV Notiser 10/11 2008: Robinson, Lost mm

Kommentarer inaktiverade.