Serier vi får eller inte får se igen

Det har hänt en del de senaste veckorna som jag ännu inte har haft möjlighet att skriva om och här ska jag kort sammanfatta vilka serier som har fått förlängt liv och vilka som har lagts ner.

Om vi börjar med de de dåliga nyheterna så har NBC beslutat sig att efter bara 13 avsnitt lägga ner den nya serien My Own Worst Enemy. Serien har haft urusla tittarsiffror och det senaste avsnittet sågs av enbart 4,25 miljoner tittare. Ännu värre har tittarsiffrorna varit för Lipstick Jungle som knappt haft tre miljoner tittare och NBC har valt att även lägga ner denna serie som i Sverige har visats på Canal+.

Ytterligare två serier som ligger riktigt risigt till är Pushing Daisies på ABC och Prison Break på FOX. Ingen av serierna har lagts ner officiellt men de flesta tecknen tyder på att det snart kan komma att bli fallet.   

Betydligt bättre nyheter har de tre nykommlingarna Kath & Kim (NBC), Privileged (The CW) och Gary Unmarried (CBS) fått från sina respektive kanaler. Alla tre serierna kommer att få en hel första säsong vilket motsvarar 22-24 avsnitt. Förutom dessa tre har även Samantha Who? på ABC samt Life och Medium på NBC fått beställningar på en hel säsong.

5 reaktion på “Serier vi får eller inte får se igen

Kommentarer inaktiverade.