På TV: Vecka 49 2008

Jag är hemskt ledsen för att jag inte lyckades få ut detta inlägg förrän idag måndag. Jag har inte haft en ledig sekund den gångna helgen.

På TV Söndag 
Bones (säsongspremiär) kl. 20.00 på TV3:
Nu var det dags för säsong 4 av Bones att visas i Sverige. I ett inledande dubbelavsnitt befinner sig Booth och Brennan på en konferens i London där de blir ombedda att hjälpa till med ett svårlöst fall.

På TV Måndag 
Julkalendern: Skägget i brevlådan (seriestart) kl. 18.45 på SVT1:
Årets julkalender är skriven av Måns Nilsson (Fråga Anders och Måns)och Kalle Lind (Hej Domstol). Serien handlar om uppfinnaren Renée (Sandra Huldt) och hennes medhjälpare Lage (Anders Johansson), en snäll kille som arbetat på sin önskelista sedan i maj. En dag kommer den självsäkre Klas till firman och anställer sig själv som chef över Renée och Lage. I samma veva ska Lage posta sin önskelista men råkar istället skicka iväg en inköpslista till tomten och jakten på att återställa misstaget påbörjas. Jag har alltid älskat Anders och Måns och jag kan även små skratta lite åt skämten i den här serien men jag har svårt att se att alla barn kommer att förstå dessa komiska undertoner som är kalenderns stora behållning.

På TV Tisdag 
Handbolls-EM (damer) kl. 18.00 på TV4:
Årets handbolls-EM för damer spelas i Makedonien och i den första matchen möts Sverige-Vitryssland. Under resten av veckan kommer Sverige att spela ytterligare två matcher. På torsdag kl. 18.00 mot Österrike och på lördag samma tid mot Ryssland.

På TV Lördag 
Vinterstudion kl. 10.15 på SVT1:
Förra årets lyckade storsatsning på vintersport i SVT är tillbaka även i år. Under lördagens sändningar visas världscupen i längdskidor från La Clusaz i Frankrike där herrarna åker 30 km damerna 15 km masstart i fristil. Det är dessutom säsongspremiär för världscupen i skidskytte från Östersund.

Britney: For the Record kl. 22.35 på TV4:
En dokumentär där Britney Spears själv för första gången berättar om sitt liv och de senaste årens motgångar. Tittarna får följa Britney i hennes inspelning av den senaste plattan och hennes väg tillbaka till artistlivet.