TV-serier jag följer

För att kunna skriva en TV-blogg antar jag att man måste se en del på TV så jag tänkte kort skriva om vad jag brukar titta på. Som många andra är det framförallt de amerikanska TV-serierna som dominerar. De serier jag just nu försöker följa varje vecka är (i den ordning de sänds i USA): The Amazing Race, CSI Miami, Friday Night Lights, Veronica Mars, Jericho, Mythbusters, Lost, The Office, Survivor, Scrubs och Grey’s Anatomy. Jag försöker också titta på CSI, CSI New York och House när jag hinner. Försöker också komma ikapp med 24 genom att titta på DVD:erna men det går inte jätte bra kan man lugnt säga. Måste erkänna att det tar en del tid och oftast blir det mellan kl. 22.30-24.00 som man hinner att titta.

Det blir också en hel del sport på TV. Favoriten är Amerikansk Fotboll men även en hel del skidor, fridrott, fotboll, ishockey och simning. Det mesta alltså. Även om det inte är sport som bloggen ska inrikta sig på, blir det nog en del om det också.

Även om det ovanämnda dominerar TV tittandet blir det också lite övrig svensk TV och även tyska ZDF.

Detta kommer alltså att bli grunden till denna blogg och jag hoppas att jag i alla fall kan intressera några till att läsa de inlägg som kommer att göras.

Gott Nytt år!
Michael