Nystart med ny design

MicTV ny header

Jag kan inte påstå att vi på MicTV har varit direkt aktiva under de senaste två åren. Några försök till nystarter har gjorts men de har alla misslyckats. Tanken har slagit mig många gånger att det kan vara dags att lägga ner hela bloggen men varje gång jag nästan tar beslutet känner jag att jag fortfarande vill ha ett forum där jag kan ventilera mina tankar om TV samt dela med mig av det bästa på TV och nyheter därom.

Jag har därför beslutat mig för att återigen ge bloggen en nystart. En anledning till tidigare misslyckanden till nystart är att min ambitionsnivå är för hög i förhållande till den tid jag har att lägga på bloggen. Därför kan jag bara utlova något eller några inlägg i veckan och inte den heltäckande bevakning som jag tidigare velat ge. Det får i alla fall bli en bra start och jag hoppas att ni finner fortsatt intressanta artiklar här på bloggen.

I samband med nystarten introducerar jag även en ny design. Den är ännu långt ifrån klar men jag får ta det stegvis utifrån den tid jag har att tillgå. Ha lite tålamod med detta.

3 reaktion på “Nystart med ny design

  1. Mycket bra! Vi Mic-TV-läsare vill ha mera nyheter om amerikanska tv-serier, så detta initiativ är välkommet!

Kommentarer inaktiverade.