Tio serier som kommer tillbaka 2007/2008

Idag gav ABC klartecken för att vi kommer att få se ytterligare en säsong av följande serier:
Lost (säsong 4), Grey’s Anatomy (säsong 4), Desperate Housewives (säsong 4), Ugly Betty (säsong 2), Brothers & Sisters (säsong 2), Men in Trees (säsong 2), Boston Legal (säsong 4), Extreme Makover: Home Edition (säsong 5) och Dancing with the Stars (säsong 5).

Fox meddelar även idag att vi kommer att få se en ny säsong av Prison Break (säsong 3) nästa år.

Det var egentligen ingen överraskning att dessa serier skulle komma tillbaka nästa år men det är ändå nice att få det bekräftat.

2 reaktion på “Tio serier som kommer tillbaka 2007/2008

  1. Halloj!

    Vet du var man hittar info om antalet avsnitt i en säsong? Jag tänker då främst på pågående säsonger av serierna jag följer (Lost, Heroes, Prison Break, Scrubs & Desperate Housewives). På TV.COM uppdaterar jag mig om när avsnitten sänds i USA, men de listorna har inte så lång framförhållning och jag kan inte hitta antalet avsnitt i säsongen.

  2. Hej Deebs,
    Jag skulle också vilja ha en sådan lista men TV marknaden i USA är så komplicerad att Tv bolagen knappt vet själva hur många avsnitt det kommer att bli i en säsong. Jag ska sammanfatta det jag vet i ämnet i en post som kommer senare idag. En sida som brukar ha bättre framförhållning än tv.com är http://www.next-episode.net. Där kan du dessutom skapa din egen profil och får all information samlad.

Kommentarer inaktiverade.