De nya serierna på CBS

Här följer en kort beskrivning av alla de nya serierna som kommer att visas på CBS under säsongen 2009/2010.

Nya dramaserier
The Bridge – Poliskonstapeln Frank Leo blir vald till fackledare för 8000 poliser samtidigt som han fortsätter arbetet som patrullerande polis. Som fackledare blir Leo tvungen att ta sig an korruptionen inom polisledningen och skaffar sig därigenom många fiender. 
The Good Wife – Efter att hennes man hamnat i fängelse efter en politisk skandal måste Alicia Florrick ta fullt ansvar för familjen och bestämmer sig för att återuppta sin karriär som försvarsadvokat. På friman där hon börjar arbeta måste hon tävla med betydligt yngre medarbetare.  
Miami Trauma – Handlar om ett team av expertkirurger på en akutavdelning. Efter att någon blivit svårt skadad har de omkring en timme på sig att rädda patienten.
NCIS: Los Angeles – En spinoff till NCIS som följer agenter på OSP (Office of Special Projects), vilken är en grupp som specialiserat sig på att infiltrera brottsorganisationer för att kunna bekämpa dem. LL Cool J spelar en av huvudrollerna i serien.
Three Rivers – Ett medicinskt drama om arbetet på ett sjukhus som handhar organdonationer.

Nya komediserier
Accidentally on Purpose – Billie "Råkar" bli med barn efter en kort relation med en mycket yngre man. Hon bestämmer sig för att behålla både barnet och mannen men känner sig mer som en barnvakten till honom än en flickvän.

Nya realityserier
Arranged Marriage – Tre personer som haft svårt att hitta en partner låter sin familjer välja ut någon åt dem som de sedan gifter sig med. Serien följer dessa par och visar hur relationen fungerar. Det låter som en komedi men är på riktigt.
Undercover Boss – Höga chefer nästlar sig in bland sina underlydande och tar reda på vad de verkligen tycker om sina chefer.

Kommentera