De nya serierna på FOX

Här följer en kort beskrivning av alla de nya serierna som kommer att visas på FOX under säsongen 2009/2010. Gå till sidan Videoklipp till de nya serierna på FOX för få en försmak från några av serierna.

Nya dramaserier
Glee – Serien kan beskrivas som en musikaldramakomedi och har redan hyllats av många kritiker. Glee utspelar sig på ett gymnasium där en entusiastisk lärare bestämmer sig för att väcka liv i skolans slumrande kör (glee club). För att lyckas bestämmer han sig för att värva skolans quarterback till kören vilket visar sig lättare sagt än gjort. Musiken i serien blandar hits från idag med gamla klassiker.
Human Target – Förlagan till Human Target är serien från DC Comics med samma namn och handlar om den privata livvakten Christopher Chance som gör allt för att skydda sina kunder. Serien produceras av McG som tidigare även producerat filmerna som Charlies Änglar och Terminator Salvation samt tv-serier som Chuck och Supernatural.
Past LifeEn psykolog som tror på reinkarnation och en före detta poliskommissarie slår sig samman för att hjälpa sina klienter att utforska mysterium som påverkats av vem eller vad du varit i ett tidigare liv. 

Nya komediserier
The Cleveland Show
Jag skrev om denna spinoff till Family Guy redan förra året men premiären blev uppskjuten till nu i höst. Serien fokuserar på karaktären Cleveland och FOX har tillräckligt mycket tro på serien för att de redan ska ha beställt två säsonger av den. 
Brothers – En före detta amerikansk fotbollsspelare återvänder till sin familj i Houston där inte mycket har förändrats sedan han lämnade. När hans manager förskingrar alla hans pengar har han bara familjen kvar att förlita sig på.
Sons of Tucson – När pappan till tre unga söner hamnar i fängelse bestämmer sig bröderna för att hyra in en professionell bedragare som ska spela deras pappa under tiden han är borta.

2 reaktion på “De nya serierna på FOX

  1. Pingback: Upfront 2009, dag 1: FOX | MicTV

  2. Pingback: Svenska tv-kanaler på shoppingrunda i Hollywood | MicTV

Kommentera