De nya serierna på NBC

Här följer en kort beskrivning av de nya nya serierna som kommer att visas på NBC under säsongen 2009/2010. Om du vill se videoklipp från några av dessa serier klicka här.

Nya dramaserier
Day One – Serien berättar historien om en grupp som överlevt en global katastrof och deras sökande efter svar om vad som har hänt.
Mercy – Ett sjukhusdrama som fokuserar på sjuksköterskorna istället för läkarna som vanliga sjukhusdramer brukar göra.
Parenthood – En tv-serie som bygger på filmen med samma namn från 1989. Serien handlar om de fyra syskonen Braverman som alla försöker ta hand om sina respektive familjer.
Trauma – Ett medicinskt drama som följer en traumaenhet i San Francisco som alltid är först på plats vid akuta sjukdomsfall. Serien produceras av Peter Berg som även är upphovsman till Friday Night Lights.

Nya komediserier 100 Questions – En relationskomedi där en kvinna anmäler sig till onlinedating för att försöka hitta den rätte.
Community – Serien berättar om en studiegrupp i spanska på ett amerikanskt college som består av en grupp missanpassade studenter som i sina nya roller lär sig mer om sig själva än de lär sig spanska.
The Jay Leno Show – NBC har givit timmen mellan tio och elva alla vardagar till Jay Leno för en ny talkshow som tydligen ska likna den gamla väldigt mycket.

Nya realityserier
Breakthrough with Tony Robbins
Livscoachen Tony Robbins hjälper människor att hitta verktygen som för alltid förändrar deras liv. Serien visas först under sommaren 2010.
The Marriage Ref – Jerry Seinfeld leder programmet där kändisar får avgöra vem som har rätt och vem som har fel i dispyter mellan gifta par.
Who Do You Think You Are? – Kändisar får hjälp med att söka sina rötter. Programmet bygger på ett engelskt original och är den amerikansk version av Vem tror du att du är? som för tillfället visas på SVT. Detta program ligger ännu inte i tablån men visas någon gång under året.

Uppdaterad: 2009-05-19

En reaktion på “De nya serierna på NBC

  1. Pingback: Svenska tv-kanaler på shoppingrunda i Hollywood | MicTV

Kommentera