7 bra tips för att flyga med små barn

  1. Gör en packlista

 

När du packar inför en flygresa med små barn är det viktigt att göra en lista och kontrollera den två gånger! Några viktiga saker att ta med är blöjor, våtservetter, snacks, drycker och leksaker. Det är också en bra idé att packa med ett ombyte av kläder för både ditt barn och dig själv i händelse av eventuella olyckor.

 

  1. Kom tidigt

 

Det är alltid en bra idé att anlända tidigt när du flyger med små barn. Då hinner du ta dig igenom säkerhetskontrollen och till gaten utan att känna dig pressad. Det ger dig också tid att slappna av och göra dig bekväm innan flyget lyfter.

 

  1. Ta med dig distraktione

 

En av de viktigaste sakerna att komma ihåg när du flyger med små barn är att ta med distraktioner! Det kan vara böcker, leksaker, spel eller till och med hörlurar för äldre barn. Allt som kan hjälpa till att hålla ditt barn sysselsatt och lugnt under flygningen är definitivt värt att ta med sig.

 

  1. Packa med dig gott om snacks och drycker

 

En annan viktig sak att komma ihåg när du flyger med små barn är att packa med massor av snacks och drycker! På så sätt kan ditt barn få mat och vätska under hela flygresan, vilket är särskilt viktigt på långa flygningar.

 

  1. Klä ditt barn i bekväma kläder

 

Det är viktigt att klä ditt barn i bekväma kläder för en flygning, eftersom de troligen kommer att sitta på en plats under en lång tid. löst sittande byxor och skjortor är idealiska, liksom mjuka strumpor eller skor som de lätt kan ta av och på.

 

  1. Ta med dig ett miljöombyte

 

Försök om möjligt att ta med dig ett miljöombyte för ditt barn under flygningen. Det kan till exempel vara en ny leksak eller bok, eller bara en annan plats att sitta på planet. Om ditt barn har en favoritfilt eller ett gosedjur, se till att ta med det också!

 

  1. Var positiv!

 

Det viktigaste att komma ihåg när du flyger med små barn är att vara positiv! Resan kan vara svår ibland, men om du förblir lugn och positiv kan du hjälpa ditt barn att hålla sig lugnt och avslappnat också.