Julklappstips till barn och ungdom

Vill du ha Julklappstips till ditt barn, barnbarn eller till en tonåring?

Vårt bästa förslag är att köpa något som finns kvar när julhelgen är över, en riktig present som betyder något. En julklapp som kan bli ett minne!

 

Köp en riktig klocka till ditt barn eller barnbarn! Vårt tips är en barnklocka från Svenska Torekovs. De yngsta väljer en mindre klocka i 28 mm, och de större och tonåringarna passar bäst i 33mm. Man kan välja på många olika klockarmband i både färg och material. Klockorna kommer i fina askar och levereras fraktfritt.

 

Torekovs barnklockor och armbandsur för barn och ungdomar är en riktig klocka gjord för barn. I alla avseenden och valsituationer har de valt bästa kvalitet. Det blir inte den billigaste klockan, men den kommer att hålla att användas. Därför har alla Torekovs barnklockor 2 års Garanti. Det känns som att tiden för ”slit och släng” någonstans börjar ta slut? Allt fler börjar förstå värdet av att det man köper faktiskt ska hålla. En Torekovsklocka känns verkligen genuint exklusiv! Kanske känns det trevligt att ge någon julklapp mindre, men att det man ger bort har ett värde och funktion?

 

Alla barn ska lära sig klockan

 

Visst är det konstigt, alla barn i grundskolan ska lära sig klockan – men hur många har en klocka på armen? Eller, hur många hem har en klocka på väggen?

Hjälp ditt barn att lära sig klockan, och samtidigt ge dem ett smycke att känna sig fin i! En riktigt fin klocka i guld, rosé, silver eller svart gör verkligen att barnen känner att de har ett smycke på armen! 

 

Minimera behovet av mobiltelefon

 

Upplever ni att det är svårt att få barnen och ungdomarna att lägga ifrån sig mobiltelefonen? Vi vuxna gör det ibland inte så lätt. Vi vill att de håller tiden, men vi ger dem inget annat redskap än en mobiltelefon att göra det med. Sen blir vi arga när de sitter alltför mycket med mobilen… En riktigt fin barnklocka från Torekovs är ett toppenalternativ!

 

Är smartwatch till barn ett bra alternativ?

 

Nej. Det är lätt att falla för frestelsen att köpa en smartwatch till sitt barn. Man kan ringa dem, de kan ta foton och som förälder kan man hålla koll på var de är. Vissa tillverkare lockar t o m att barnen kan spela på dem. Det är naturligtvis inte bra.

Vi föreslår att man inte ska köpa en smartwatch till barn. Det är ingången till mobiltelefon, och man måste försöka begränsa användandet för barn och ungdomar.

Har ni läst Överläkare/psykolog Anders Hansens bok Skärmhjärnan? Gör det, det är skrämmande vad smarta genomtänkta mobiltelefontillverkare/apputvecklare är för att binda upp barnen. 

Att köpa en analog klocka är ett klokt alternativ till smartwatch till ert barn.

 

Presentkort – en omtyckt julklapp

 

Känner du dig osäker på vilken klocka som passar ditt barn? Kanske vill du även köpa ett extra klockarmband som de kan byta till, men vet inte om de vill ha tyg (nato) eller äkta läder? Då är det klokt att köpa ett presentkort! Det går alltid hem, och är lätt att skicka om mottagaren bor lite längre bort. Beställ deras presentkort här. 

 

Avslutningsvis vill vi passa på att önska er en Riktigt God Jul! Njut av ledig tid, försök spendera så mycket tid som möjligt utomhus och tillsammans med familjen! Ett fantastiskt alternativ till mycket julklappar är mycket tid med barnen!