Välj en regnponcho för regniga dagar | Besök Paraplyland

Att sitta inomhus hela dagen lång är definitivt inte särskilt roligt. Ibland kan det vara trevligt att ge sig iväg, men om regnet inte är på ens sida kan det snabbt förstöra dagen – särskilt om man exempelvis ska ut på en cykeltur. När man cyklar kan man heller inte samtidigt hålla i ett paraply, så vad gör man egentligen om regnet plötsligt skulle börja falla när man är ute? Det enkla svaret är att inhandla en stilig poncho som kommer att se till så att inga av ens kläder blir blöta.

 

Välj Paraplyland för en händig poncho

 

Man behöver inte leta länge för att hitta den där perfekta ponchon som skyddar ens kläder i alla lägen. Hos Paraplyland kan man inhandla den blåa regnponchon för så lite som 149 kronor, och då bör man ha i åtanke att det inte tillkommer några extra avgifter. Man får sin poncho helt fri från fraktkostnader och den levereras hela vägen hem till ens dörr. Det spelar ingen roll var i Sverige man bor, då den här fria frakten gäller överallt.

 

Hur ser då ponchon ut? Denne är blå och består av 0,13 mm PVC. Dess nettovikt ligger på 290 gram och är därför inte tung att bära. Ponchon har dessutom en hätta som man kan justera genom att man drar i snörena längst fram. Tack vare ponchons större storlek kommer den även att passa perfekt på alla som vill bära den. Köp den utomordentliga ponchon hos Paraplyland redan idag eller kika lite på några av de paraplyerna som erbjuds. Oavsett vad är man vid vissa tillfällen i behov av ett högkvalitativt regnskydd, och detta kan Paraplyland sannerligen förse en med!

 

Den blåa regnponchon Snygg regnponcho för endast 149 kr

 

Den blåa regnponchon från Paraplyland kan verkligen göra susen när man är på jakt efter ett snyggt regnskydd. Köp regnskyddet för så lite som 149 kronor!

 

 

Gällande den blåa regnponchon slipper man att oroa sig för att den ska bli för tung, då den har en nettovikt på så lite som 290 gram. Materialet som den är gjord av är 0,13 mm PVC och med en storlek som denne kommer regnstall att passa alla kunder. För att hättan ska få så bra passform som det går är det fullt möjligt att dra i snörena för att dra åt hättan runt huvudet. Svårare än så är det inte! Köp din nya regnponcho hos Paraplyland redan idag och få ett snyggt regnskydd som aldrig sviker dig! Den mycket händiga och stiliga regnponchon kan bli ens egen så länge man besöker Paraplyland. Köp den för så lite som 149 kronor och helt fritt från frakt!

 

 

Tack vare regnponchon från Paraplyland är det möjligt att hålla sig torr även på de platser där man inte har möjligheten att ta med sig ett paraply. Exempel är på konserter utomhus eller när man cyklar. Den blåa regnponchon väger 290 gram och är tillverkad av 0,13 mm PVC som kommer att skydda en i alla väder.

 

Genom att ta tillfället i akt och beställa regnponchon idag så kommer man enbart att behöva betala 149 kronor. Frakten är fullkomligt kostnadsfri, och oavsett var man bor i Sverige så kommer ens poncho att levereras hela vägen hem till en. Det är dessutom värt att nämna hur den blåa regnponchon har en hätta som kan dras över huvudet. Denne kan man justera genom att dra i snörena som är placerade precis under hättan.