Utflykt med barnen i alla väder

För ett barn finns inget dåligt väder, bara dåliga transportmedel

Vilken årstid gillar du mest? Är det hösten med alla sina fina färger, en snörik vinter, våren med alla blommor som tittar fram eller är det sommaren som gäller?
Oavsett vilken årstid du föredrar, så har alla något unikt och vackert att erbjuda. Är du förälder med små barn hemma är nästan ingen dag en dålig dag för en utflykt. Även om du har fått nog av alla fyra årstider vid det här laget så har dina barn massor kvar att utforska i livet, framförallt deras omvärld och gärna genom spännande utflykter.
Att barnet behöver rätt kläder för ändamålet, kanske en regnjacka på hösten eller en overall under vintermånaderna, är sådant jag förmodar att man har bra koll på. Men det finns mycket annat som är värt att tänka på, inte minst hur man tar sig till utflyktsmålet men sedan också hur man tar sig runt när man väl är där.

Bara att hitta rätt barnvagn är rena djungeln med marknadens stora utbud, en bilbarnstol måste man såklart också ha och sedan finns det allt ifrån bärselar till cykelvagnar, ja till och med radiostyrda elbilar för barn där du som förälder har kontrollen tills dess att att barnen är gamla nog att sjävla köra. Det finns hur mycket intressanta produkter som helst inom det här området och lyckligtvis finns också massor av hjälp att få när det gäller att välja rätt. Föräldrar som bloggar, produkttester/recensioner, topplistor och mycket annat. En av många bra platser du hittar mycket sådant på är Swebaby.nu.

En utflykt i alla väder, handlar om mer än bara kläder. Det fins ingen anledning till att vara hemma med barnen och sitta still, med rätt transportmedel tar ni er fram vart och när ni än vill!